Круасаномат SCL
Круасаномат SCL дозволить Вам автоматично виробляти круасани. З тістового полотна в два етапи вирізаються трикутні заготовки, які потім розділяються і подаються правильною стороною та ідеально скручуються.
Завдяки компактному виконанню, цій машині знайдеться місце в будь-якій пекарні.
- Для круасанів без начинки
- З слоєного і неслоєного тіста
- До 900 круасанів з кожного ряду в годину (макс. 4500 штук), рядами від двох до п’яти
Виробничий процес:
1. Калібровка
Опційний калібратор з’єднує намотані на скалку тістові стрічки в одну безкінечну тістову полосу з малим натягом і роскатує її до потрібної кінцевої товщини. Шви стають практично непомітними, кількість відходів суттєво зменшується, а всі Ваші круасани виходять строго одинакової ваги. |
|
2. Попередня нарізка
Перед порізкою на трикутники тістове полотно обрізається до заданої ширини, а обрізки тіста відводяться за межі машини. Це дозволяє тримати круасаномат в чистоті та підвищує стабільність виробничого процесу. |
|
3. Нарізка і штамповка
Тістова стрічка розрізається в два етапи, спочатку валами з косою нарізкою а вже потім для нарізки на полоски. Швидкодіючі кріплення дозволяють швидко і без додаткового інструменту проводити заміну нарізних валів. |
|
4. Розділення
Окремі ряди виробів з заданим тактом відділяються одні від інших, залишаючись при цьому в строго заданому положенні. Точне позиціювання тістових трикутників являється важливою передумовою для рівномірного бездоганного скручування круасанів. |
|
5. Розворот
Після розділення трикутники потрапляють на транспортерну стрічку яка рухається то вправо то вліво так щоб вони потрапляли на пристрій скручування потрібною стороною. |
|
6. Скручування
Перед скручуванням тістові трикутники калібруються по висоті і товщині. Це дозволяє з допомогою однієї матриці відштамповувати випічку різних розмірів. Ваші круасани можуть бути скручені з різним ступенем щільності. З допомогою ричагів ступінь щільності скручування плавно регулюється, після чого ричаги потрібно зафіксувати, щоб запобігти їх випадкове зміщення. |