Круасаномат SCL

Машина для круасанів, круасаномат SEEWER RONDO mod.SCL

Круасаномат SCL дозволить Вам автоматично виробляти круасани. З тістового полотна в два етапи вирізаються трикутні заготовки, які потім розділяються і подаються правильною стороною та ідеально скручуються. 

Завдяки компактному виконанню, цій машині знайдеться місце в будь-якій пекарні.

  • Для круасанів без начинки
  • З слоєного і неслоєного тіста
  • До 900 круасанів з кожного ряду в годину (макс. 4500 штук), рядами від двох до п’яти

 

Виробничий процес:

1. Калібровка

Опційний калібратор з’єднує намотані на скалку тістові стрічки в одну безкінечну тістову полосу з малим натягом і роскатує її до потрібної кінцевої товщини. Шви стають практично непомітними, кількість відходів суттєво зменшується, а всі Ваші круасани виходять строго одинакової ваги.

2. Попередня нарізка

Перед порізкою на трикутники  тістове полотно обрізається до заданої ширини, а обрізки тіста відводяться за межі машини. Це дозволяє тримати круасаномат в чистоті та підвищує стабільність виробничого процесу.

3. Нарізка і штамповка

Тістова стрічка розрізається в два етапи, спочатку  валами з косою нарізкою а вже потім  для нарізки на полоски. Швидкодіючі кріплення дозволяють швидко і без додаткового інструменту проводити заміну нарізних валів.

4. Розділення

Окремі ряди виробів з заданим тактом відділяються одні від інших, залишаючись при цьому в строго заданому положенні. Точне позиціювання тістових трикутників являється важливою передумовою для рівномірного бездоганного скручування круасанів.

5. Розворот

Після розділення трикутники  потрапляють на транспортерну стрічку яка рухається то вправо то вліво так щоб вони потрапляли на пристрій скручування потрібною стороною. 

6. Скручування

Перед скручуванням тістові трикутники калібруються по висоті і товщині. Це дозволяє з допомогою однієї матриці відштамповувати випічку різних розмірів. Ваші круасани можуть бути скручені з різним ступенем щільності. З допомогою ричагів ступінь щільності скручування плавно регулюється, після чого ричаги потрібно зафіксувати, щоб запобігти їх випадкове зміщення.

Машина для круасанів, круасаномат SEEWER RONDO mod.SCL

Машина для круасанів, круасаномат SEEWER RONDO mod.SCL

Машина для круасанів, круасаномат SEEWER RONDO mod.SCL