Тістоокруглювач стрічковий W&P (Німеччина)
Тістоокруглювач W & P – технологічне обладнання використовується для додання тестовим заготівлях кулястої форми, закладення поверхневих пір, створення однорідної структури. Тістоокруглювачі використовуються в технологічних лініях виробництва хлібобулочних виробів після поділу тесту на заготовки рівної ваги для житнього, житньо-пшеничного і іншого м’якого тіста. Оптимальне округлення заготовок з тіста забезпечується завдяки руху формувальних стрічок стрічкового округлювача в протилежних напрямках з різною швидкістю.
Технічні характеристики:
- Довжина робочої частини, мм 1800
- Ширина стрічки, мм: 140
- Маса машини нетто, кг: 180
- Потужність, кВт: 0,75
- Продуктивність, шт./Год 1800
- Маса сформованих тестових заготовок: 0,3-1кг