Тістоокруглювач стрічковий W&P (Німеччина)

W&P

Тістоокруглювач W & P – технологічне обладнання використовується для додання тестовим заготівлях кулястої форми, закладення поверхневих пір, створення однорідної структури. Тістоокруглювачі використовуються в технологічних лініях виробництва хлібобулочних виробів після поділу тесту на заготовки рівної ваги для житнього, житньо-пшеничного і іншого м’якого тіста. Оптимальне округлення  заготовок з тіста забезпечується завдяки руху формувальних стрічок стрічкового округлювача в протилежних напрямках з різною швидкістю.

Технічні характеристики:

  • Довжина робочої частини, мм 1800
  • Ширина стрічки, мм: 140
  • Маса машини нетто, кг: 180
  • Потужність, кВт: 0,75
  • Продуктивність, шт./Год 1800
  • Маса сформованих тестових заготовок: 0,3-1кг

 tistookruhlyuvach-w & amp; p